Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Οι προοπτικές του χρηματοασφαλιστικού χώρου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ17/09/1999 | 

   
Ο κ. Δημ. Κοντομηνάς στο Συνέδριο του Ομίλου
Σημαντικά συμπεράσματα για τις προοπτικές του χρηματοασφαλιστικού χώρου ανέδειξε το συνέδριο του Ομίλου Interamerican που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, με συμμετοχή 2.000 και πλέον στελεχών τόσο από το δίκτυο πωλήσεων όσο και από το διοικητικό δυναμικό.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
* Τα panels της πρώτης ημέρας, με θέματα την Υγεία, τις τάσεις και προοπτικές της αγοράς και το ευρώ, συντόνισαν αντιστοίχως οι κ.κ. Ευτύχιος Βορίδης, καθηγητής και πρόεδρος της Ευρωκλινικής Αθηνών, ο κ. Αθανάσιος Παπανδρόπουλος, δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ενώσεως Περιοδικού Τύπου και ο κ. Γιάννης Μαρίνος, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής. Στα panels συμμετείχαν έγκυροι ομιλητές όπως οι κ.κ. Η. Μόσιαλος, Ι. Υφαντόπουλος, Α. Νεγκής και Ε. Χατζηανδρέου για τα θέματα Υγείας, οι κ.κ. Α. Φροντιστής, Γ. Ευσταθιάδης και Μ. Μωυσής για τα θέματα τάσεων και προοπτικών της αγοράς και οι κ.κ. Μ. Παπαγιαννάκης, Π. Δούκας, Φ. Σαχινίδης για τα θέματα ευρώ. Από το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της πρώτης μέρας αξίζει να τονισθεί η τελετή βράβευσης των πολλών διακεκριμένων συνεργατών, οι οποίοι με τις επιδόσεις τους συνέβαλαν στα παραγωγικά αποτελέσματα της Interamerican.
* Κατά τη δεύτερη μέρα στο panel του Δικτύου Πωλήσεων του Ομίλου με ενδιαφέρον ακούσθηκαν οι απόψεις και εισηγήσεις των κ.κ. Ν. Χαμουζά, Μ. Δενδρινού, Χ. Νουνού και Χ. Σάντα με συντονιστή τον διευθυντή marketing και Δ. Κουνελάκη, ενώ αμέσως μετά τα διευθυντικά στελέχη κ.κ. Κ. Μπερτσιάς, Γ. Πεχλιβανίδης, Θ. Μπουντουράκης, Κ. Σταματελάτος και Γ. Ψαρράς παρουσίασαν τη σημερινή εικόνα του Ομίλου Interamerican.
* Το συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Ανάπτυξης και αρμόδιος για τα θέματα των ασφαλιστικών εταιρειών κ. Γιάννης Χαραλάμπους και ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.
* Η μεγάλη αυτή εκδήλωση του Ομίλου Interamerican, έκλεισε υπό τους ήχους της συμφωνικής ορχήστρας Camerata που διηύθυνε ο Αλέξανδρος Μυράτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου