Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Έφυγαν από τη ζωή οι Κώστας Καμπούρης και Λάζαρος Χαζάν της Interamerican!


Έφυγαν από τη ζωή οι Κώστας Καμπούρης και Λάζαρος Χαζάν της Interamerican!

Θλίψη στην ασφαλιστική οικογένεια ιδιαίτερα στην Interamerican που αποχαιρέτησε δύο αγαπημένα στελέχη της, τον Κώστα Καμπούρη και τον Λάζαρο Χαζάν.

 

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 17 Μάη η ασφαλιστική οικογένεια αποχαιρέτησε τον Κώστα Καμπούρη, διοικητικό υπάλληλο επί τρεις δεκαετίες περίπου, πρώτα στην επιθεώρηση του Αχιλλέα Νίνου και μετά στην Interamerican Βοηθείας. Ο Κώστας ήταν ένας εργατικός, μεθοδικός, έμπιστος και έντιμος  συνεργάτης, με πολύ καλές επιδόσεις στο πόστο του. Ήταν επίσης ένας καλός οικογενειάρχης, τρυφερός πατέρας  για τη Βιβή του, γλυκός χαζοπαππούς καθώς κι ένας αφοσιωμένος φίλος, δήλωσε στο nextdeal.gr ο Αχιλλέας Νίνος, ο οποίος μας έστειλε τις θλιβερές ειδήσεις.

Για τον Λάζαρο Χαζάν, ο Αχιλλέας Νίνος έγραψε: "Την Πέμπτη 18 Μάη αποχαιρετίσαμε για πάντα τον Λάζαρο Χαζάν. Ο Λάζαρος ήταν ένας ανοιχτόκαρδος, χαμογελαστός άνθρωπος που με έναν  μαγικό τρόπο έκανε γύρω του μόνο φίλους. Εργάστηκε περίπου δύο δεκαετίες στην επιθεώρησή μου στην Interamerican σαν Ασφαλιστικός Σύμβουλος και διακρίθηκε για την πειστικότητα, την εφευρετικότητα και τις εξαιρετικές παραγωγικές του επιδόσεις κερδίζοντας πολλές επαγγελματικές βραβεύσεις. Έφτιαξε με την Κατερίνα του μια όμορφη οικογένεια με τρία υπέροχα παιδιά. τον Κωνσταντίνο, τον Παναγιώτη και την Νεφέλη, που τους προσέφερε όλη του την φροντίδα και αγάπη. Φίλε Λάκη καλό Παράδεισο. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...."

Αιωνία τους η μνήμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου